Volg ons op Facebook

Schade aan koplamp

Goedwerkende koplampen zijn essentieel voor ieder voertuig en indien de koplampen niet voldoende licht doorlaten, wordt uw voertuig afgekeurd voor de APK. Schadenet Klink voert allerlei vormen van reparaties uit aan koplampen bij alle merken en type auto’s. Ook achterlichten, mistlampen, stadsverlichting en knipperlichten vervangen behoort tot de mogelijkheden.

Schadenet Klink beschikt over specialisten op het gebied van koplampreparaties. Vervangen of repareren is vaak namelijk niet nodig.

Krassen op de koplamp?

Door steenslag of baldadigheid kunnen er ook krassen en sterren in de koplamp ontstaan. Daardoor neemt de effectiviteit van de lichtbundel af. Door dergelijke scheurtjes kan er ook vocht in de koplamp komen. Het glas is dan constant beslagen en de kans neemt toe dat de lamp kapotgaat. Oppervlakkige schade aan de koplampen is vaak te herstellen door ze te polijsten. Dit is een snelle, voordelige en efficiënte methode om koplampen te herstellen.

Koplampen vervangen bij zware schade

Bij vocht in de koplamp of grote schade aan het glas, dient de koplamp van uw auto vervangen worden. Schadenet Klink adviseert u hier vrijblijvend over en berekent graag een offerte.

Direct reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 0227-593131